Jag har haft det så himla bra i Vemdalen men Sabina och pappa!

Vi tog nattåget och fick en positiv överraskning, alla hade varnat för klaustrofobi osv men det var ingen fara för oss, vi hamnade i en jätte fräsch vagn och ja, vagn inte hytt! Vi fick alltså en hel vagn för oss själva, konstigt nog.

Vi kom fram till Vemdalen på onsdags morgonen då pappa mötte oss och vi gick och kollade läget och installerade oss i stugan. Vi spenderade sedan några timmar på ett Spa hotell i närheten, med träning, bad, bastu och god mat!
Sedan har vi haft två fina dagar med skidåkning, jag åker snowboard och har gjort i ca 8 år men hyrde skidor för lite variation, kan åka båda. Så det gjorde jag. Och det var så roligt att åka i backen igen! Opererade knäet förre vintern så då blev det inget.

Kvällarna har varit så himla mysiga, ni vet när man kommer hem och är riktigt mör och har ont lite här och var, tar av sig pjäxorna/bootsen och kryper ner i soffan! Mmhhh vill redan tillbaka.
Nu får ni bilder!

stressig dag. Friskis 07.30 med masp, skola 09.40-13.30 sen har Elin och jag sprungit(åkt nya hyrbilen, så SÖT) överallt för att leta julklappar, leverera julpapper, hämta mitt marykay paket på posten(underbart) och leverera det till kunder, planerat 18fest och ätit. Har inte varit en lugn dag och antar att morgondagen blir ännu värre men SEN blir det bra för imorgon kl 20.25 står Sabina och jag redo för att ta tåget upp till Vemdalen där min pappa väntar på oss. Där ska vi stanna fram till lördag och bara njuta! Längtar SÅ!!

måste sova nu. Godnatt alla finisar

Hade inga planer alls för denna helg när jag slutade skolan i fredags, men jag har verkligen haft fullt upp! Fast med bra, spontana saker. Tränat har jag gjort varje dag iallafall. Igår var jag tex på Marieberg och idag har jag för första gången i mitt liv testat att baka lussebullar ensam, gick galant!

Söndag kl 20.52 och jag ligger redo för att sova, hur skönt?! Ska dock upp för att vara på Friskis halv 8 imorgon, innan skolan. So that's why.

Har lagt Twitter åt sidan för ett tag. Ville bara komma ifrån allt snack. Klarat 6 dagar, tomt faktiskt. Men då skriver jag desto mera här!