Inspiration.

(Det är gratis sportlovs vecka på Friskis&svettis denna vecka, alla ungdomar som har sportlov kan gå dit och köra på gymet eller gruppträning. Varje dag fram till kl 15.00, säg bara till i receptionen) JUST DO IT!

Hej på er! Idag tog jag med mig Elin ut på en powerwalk, 6 km blev det. Kvällens fotbollsträning blev tyvärr inställd, men jag har endel att fixa med så det var ganska bra.

Nu tänkte jag lägga upp några bra övningar för rumpan. Detta går lika bra att göra hemma som på gymet!


7 övningar totalt, hoppas ni förstår dem.
Squats'en är det ju ett riktigt liv om nu, övningen som ger dig din dröm rumpa haha. Ne men den är faktiskt riktigt bra! Det är istortsett djupa benböj, men man kan variera den med att stå olika brett med benen och man kan även lägga på vikter, antingen med skivstång eller vanliga hantlar. Böj djuupt ner!

råkade bli en utekväll går. oops. Men man kan väl inte tacka nej till Limo, gratis skumpa x2, fri entre, vip bord och ur goa brudar på ett dansgolv? ne jag kunde inte motstå. jäkigt kul hade vi

Imorse tog jag lång sovmorgon och lite senare kom mamma och putte hem så vi gick ut på en 4,5 km powerwalk, så skönt. Ikväll är det innebandy match och SAMS häng om gäller.