HEJ!

Skrevs i torsdags men ville icke publiceras..

skola = redovisning + muntligt na i engelska. Gick väl helt okej. En liten uppgift(rolig) kvar i skolan. Så kan istortsätt se mig som KLAR! Galen känsla. Det är alltså nu (00.01 24 maj) EXAKT TVÅ VECKOR till studenten. Dördördör vad kul det ska bli. Sista veckorna nu är det bara att njuta och ha kul.

Elin och jag cyklade hem i spöregn idag, alltså jag var så blöt att det inte ens kan beskrivas.. Vi hoppade i myskläderna, gjorde amerikanska pannkakor och kollade på Trassel, bästa filmen.
Sen åkte jag till slottet med alle (först köpte jag ett rosa paraply på stadium) för att kolla JB's bal. Så fina var de allihop. Speciellt vår älskade Sara!! Sen dess har jag myst och kollat på Step Up 3, grym film.

Tyvärr har jag ingen bild på Sara och Oscar för de är på kameran...

Detta krånglar ju bara? VARFÖR hör denna blogg och orginalbloggen ihop? Ska jag skapa en helt ny blogg adress och börja om från noll? vore ju skönt.. eller ska jag hoppa tillbaka till min vanliga stranquist.blogg.se?
dumma dumma dumma blogg.se (det jag syftar på är att om ni scrollar ner ca 3 inlägg kommer HELA min gammal blogg, 6 år bara ramlar in på denna blogg, och nya inlägget försvinner)

Dålig update. Igår hände det nog inget speciellt. Jag har så galet dåligt närminne, kan verkligen inte komma på vad jag gjorde igår.. Men jag tror att jag bara åkte hem efter skolan och pluggade hela eftermiddagen/kvällen, eller jag promenerade ju med rasmus!! Eller var det i tisdags.. Aja jag åt iallafall bananvåfflor, det kommer jag ihåg.